Terméklistánk kiterjed az íjászat egész területére és kínálatunk mindenkinek szól: a csigás íjászoknak, olimpiai, tradicionális és számszeríjakat kedvelőknek egyaránt. Üzletünkben a termékek között egyaránt megtalálhatóak a kiváló magyar gyártók által ajánlott tradicionális íjak és a külföldi gyártók által készített legmodernebb csigás és reflexíjak is.

 Kiegészítőket is forgalmazunk: tegezek, táskák, íjtartó állványok, vesszők és egyéb tartozékaik, idegek (saját készítésű), kifutók, elsütők, irányzékok, lőlapok, 2-3D-s állatfigurák, vesszőfogó polifoamok (minden méretben), ujj- és alkarvédők, tradicionális- és vadászruházat, ápolószerek és számos egyéb termék. 

Amennyiben az aktuális kínálatból nem sikerült megfelelő felszerelést választania megrendelést is teljesítünk. Nagy katalóguskínálattal rendelkezünk és az összes hazai forgalmazóval kapcsolatban állunk, így a legmegfelelőbb tartozék kiválasztása elé nem gördül akadály.  A terméklista kiterjed az összes forgalomba helyezett márkára.
Ha egyedi igénye van, abban is legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni. Ha kezdő, vagy nem elég tapasztalt a beállítások vagy eszközhasználatok terén, mi jó tanácsokkal és hasznos információkkal látjuk el, és Önre szabjuk felszerelését.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 NYITVATARTÁS:

Hétfő: 09:00-18:00 Kedd: 09:00-18:00 Szerda: 09:00-13:00 Csütörtök: 09:00-18:00 Péntek: 09:00-18:00 Szombat: Zárva Vasárnap: Zárva


ELÉRHETŐSÉG:

Sólyom Íjászbolt
4025 Debrecen,
Simonffy u.15.
Tel: 52/322-654
Cégvezető:
Vásári Róbert
E-mail: robert.vasari@gmail.com


EGYESÜLETÜNK:ADMIN:© 2005-2015, Sólyom Íjászbolt. All Rights Reserved.